Monday, June 20, 2011

Khadijah Abdul Razak

Assalamualaikum,

Pagi tadi time tengah bersiap-siap nak pergi class,dapat satu panggilan dari Kak Tim.

"tengok blog Abg Long,Ijah masuk paper...pelajar cemerlang..."

"haaa...??yeke...?haha..biar betul?"

bla bla bla...tamat.

Dalam kuliah asyik terfikir je pasal ijah.betul ke kak tim ni?ke main2.tak concentrate den dibuatnya.tak sabar sabar nak tunggu habis kuliah....nak tengok betul ke idak.....

Balik tu terus bukak blog Abg Long,waaah..terpampang tajuknya yang besar lagi jelas.Tahniah Ijahhh!

Pelajar Terbaik Fakulti Farmasi : 

Khadijah binti Abdul Razak


Huhuhu..tahniah Ijah..nani tak tau nak cakap ape.Bangga gle jadi adik hang tau tak.Betul betul rase terinspirasi dengan kejayaan hang ni.Mungkin inilah ganjaran atas segala usaha hg selama ni.U deserved it Ijah.Banyak benda yang berlaku dalam hidup ni tanpa kita duga kan.Ingat lagi dulu Ijah kate tak suka blaja bio,sebab kena banyak hafal.Tak suka bahasa arab la.macam macam.Tapi takdir Tuhan,ape yang hg tak suka tu la sebenarnya adalah yang terbaik untuk diri hg sendiri.Tengokla,klu tak dulu ambik akaun,tp tukar ke farmasi.Daripada tak tahu apa langsung tentang bhsa Arab.sekarang ni cakap bukan main fasih lagi daripada nani yang belajar Arab 5 tahun ni.

"Things never happen exactly how we think they will"

Semoga Ijah boleh maintainkan pencapaian yang cemerlang ni utk exam2 yang mendatang sehinggalah berjaya peroleh segulung ijazah di tangan.Doa2lah sama kejayaan nani di sini..

Buat Ijah yang jauh di zagaziq sana,(harapnya Ijah bacalah post nani yg ringkas ni) trimalah ucapan setinggi-tinggi tahniah dari kami semua satu keluarga.Sesungguhnya kami sangat berbangga dengan kejayaan anda.Lepas ni balik bolehla claim hadiah satu2 dr kakk abg semua..he he.

Mama and papa surely will be proud of u.

 miss u so much Ijah


3 comments:

Syed Muhammad said...

jadi ni la kak nani yg amek farmasi tu...mintak tip sket kat dia cmna dia blajaq,lpas tu wat post khas...haha,bleh?(^_^)

acan.community said...

tahniah tahniah :) semoga ko menyusul die lak~ gudluck !

Muhammad Iqbal said...

Subhanallah, a'zim!