Monday, February 3, 2014

Papa

Assalamualaikum semua..

Pada 28/1 yang lalu.. maka genaplah 66 tahun umur papa.. disebabkan semua adik-beradik cuti pada 1/2 ni.. so kitorg plan nk wat suprise la kat papa untuk sambut besday papa walaupun agak terlewat..hehe..

Malam tu kitorang kumpul ramai2 n buat BBQ.. sedap wooooooo... hasil tangan kakak2 yang pakar bab memasak..marvelous!


Lepas semua kenyang.. kitorang rehat jap.. papa tidur kat ruang tamu..masa tu lah lampu ditutup n all of us sang a Birthday Song. Terkejut dia. baru bangun tido tetiba ada orang wish besday..kikiki. :)

SUPRISE!!!! he he


Nyanyi lagu Happy Birthday sama-sama :)
naseblah cucu ramai. xsempat papa nk tiup lilin depa dah pakat tolong tiup dah.haha


Kitorang sambut besday papa n Kak Tim sekaligus walaupun besday Kak Tim bulan 2..
Buat papa n Kak Tim, semoga panjang umur dan murah rezeki selalu..amin..iA ^_^


Walaupun sudah mempuyai 12 orang cucu n 2 orang cucu lagi coming soon.. tapi papa masih lagi kelihatan ceria dan bersemangat dengan kerja-kerja dakwah..alhamdulillah..

Doa kami agar:

             -Papa sihat selalu
            - Papa sentiasa kuat dan teguh dalam meneruskan langkah dalam dunia dakwah..
             -Papa happy sokmo..hehe. kebahagiaan papa adalah kebahagiaan kami semua pa :')

sekian saja,

by ADEK AWESOME.. ^_^

*Thanks buat adik Asiah yg tolong update blog kali ni.. HA HA. al maklum kakakmu ni memang 'rajen mengapdet'. :D

-WASSALAM-

5 comments:

MiSs iiMa said...

Ucapan untuk kaktim mana?

Maryam Hanani Abdul Razak said...

hahaha.ktim nye bday mana sampai lagi...xseprise la bg awal2 :D

Dr. Syaef said...

Lama dah tak tinggalkan komen di blog ini.

Silence reader je. Setiap post anda mesti saya baca~~ haha.

Lepas ni nak rajin rajin komen la :p

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com .

Maryam Hanani Abdul Razak said...

tahniah Dr syaufiq!!! hebat no jadi ketua kat sna :D


waalaikumussalam kak @rose azadir. time kasih. inshaAllah akn blogwalking!