Sunday, June 12, 2011

University of Malaya

Assalamualaikum,

Sekian lama dah tak update blog. Tak boleh lama lama sebab pinjam laptop kawan.uhuu..
So, nak cakap sikit pasal u yang saya masuk dah nak dekat 2 minggu ni.So far,alhamdulillah semua okay :) Jom jalan jalan tengok um~

pintu masuk UM

dewan um, besou la jugak  :)

gambaran bilik kolej 12.kitorg punye bilik lawa lagi.hehh

blok a & b didiami para lelaki

jalan raya jalan raya

kolam renang dia...haha

kafe depan tasik

main library

haa...ni suasana waktu malam.cantik kaan..hehe

tasik,pandangan dari atas.besar jugak rupenye.

Itu saje.hehe.sori gambar je banyak...malas nak tulis kali ni,den nak cepat. Masuk hari ni, cukup 2 minggu saya jadi warga um.Pembelajaran untuk student asasi tak padat lg untuk dua minggu pertama. Tak de tutorial, tak de amali lg.Dalam sehari,dalam dua tiga jam je kuliah.The rest,tak tau dah nak buat ape..minggu ketiga nanti baru ada tutorial n amali.Ha, waktu tu tau la kehidupan sebenar kat u ni macam mana.uhuh...

Oklah...dah tak tau nak cakap ape..

Untuk umi,papa dan abg can yang kini di bumi anbia..semoga dilindungi Allah selalu.



Nak buat ape lepas ni......

5 comments:

acan.community said...

kenapa kolej 11 tak ade ? haha.

Muhammad Iqbal said...

uish..
nampak macam mewah ja..

NAni said...

ahcan:sbb nk tunggu ko buat la ;)

iqbal:tak de la bese aje.insyaAllah di mesir nnt lg cantik tmpatnya,slesa blaja :)

Anonymous said...

salam..sy sayuti..nie anak pak ndak chat ek..klau nak taw rumah sy kat atas rumah arwah tok nah kat kg.sadu.sik 2..stdy um ek..sma la kita..add la sy kat fb..klau da la..Sayuti Ghazali..leh smbang2 nt.

NAni said...

wksalam.aah,la kenal pak ndak ka?betul la tu.kenal tak hakim anak mantan ketua kg?dulu satu skolah ng dia kat smkas.kg sadu tu tau sgt sbb kg kat situ.hehe sembang kat sini plak.aik tak penah nmpk pun?sori tak de fb.hayat ke fzikal,alam bina?