Sunday, August 13, 2017

Sapu-sapu dulu

It has been a while.! Nasib aku masih igt password blog ni. Google account pun sampai ragu2 tadi, tak kasi aku masuk sampai hantar verification code kat emel. huhh. Aku mak dia laa, tak kan lupa password kot *dramaa kejap* haha

Dear blog, untuk pengetahuanmu alhamdulillah aku dah pass medical school (yaay!) alhamdulillah.;'D dah almost sebulan sbrnya result keluar haha.. So insyaAllah akan pulang ke rumahku syurgaku beberapa hari saja lagi. dan kini meniti hari2 terakhir di Sabah.Sedih. 

Saja update hari ni sebab pakai komputer best kat ofis dengan wifi yg laju. hee.. iAllah will try to write more after this, (harapan sangat) mudah2an la.sebab skrng dh officially tanam anggur jagung bawang serai semua pun bolehh. Kali ni punya on blog, kita sapu-sapu dulu. :)

mudah2an cuti maryam hanani kali ni cuti yg bermanfaat hendaknya. insyaAllah ameen.

nota kaki: punya la rajin menyapu sampai tersapu sekali post love supermoon aku sebelum nii. andu bah T.T  huhu #sabojelah

2 comments:

AFIQFAKHRI said...

Wahh alhamdulillah. Tahniah Dr Maryam! Nampaknya para doktor batch kita dah mula balik. Yusri, Maryam, Liyana and others.

Selamat menempuh hari muka. Any idea where do you plan to do your HOship?

Dendei said...

Rindu nani..

Cuti2 jemput jalan mai umah ya..hehe