Thursday, March 28, 2013

First time!


It is 330am and im still awake.wah tahniah!

Pertama kali dalam hidupku kat ums aku tak tido malam. So cam jakun sikit.hehe. Sebenarnya baru saja siapkan paper untuk problem based learning besok, yang semua orang kene present dalam group nt. Im going to talk about nuchal rigidity which is one of the symptoms of meningitis. hih :D

Sebenarnya tak bagus apa yang aku buat ni. Besok nanti mulalah ngantuk , pening pening dalam kuliah, gi pbl room tido, mencari ruang dan tempat utk mengqada’ tido ,etc etc.huu..my sleep cycle is not normal! Pernah ke normal sblum ni?

So… hm ntahlah.  Tiba tiba tak da idea plak nak tulis malam ni. Tiba2 juga rasa rindu membuak2 kat papa dan semua yang di semenanjung. Mulalah nak rasa emosional malam2 syahdu begini.  Huu. Aku dipesan, kalau rindu, doa. Gerangan apakah kerinduan jika tak disandar pada Dia. So, leraikan rindu hanya dengan doa. Moga2 doanya sampai…

Btw, hari jumaat ni cuti. (yaay!) tapi hari sabtu jadual full dr pagi sampai malam. Cam xda beza je nani?

Better I stop now. Lailah sai’dah everyone. Assalamualaikum :)

Your smile is the reason for others to smile. n your smile too, never fails to make me happy.miss u papa :)

10 comments:

MiSs iiMa said...

apekehe tak tdo kul 3 pgi pun ckp tahniah ??

Maryam Hanani Abdul Razak said...

yela kak tim. sbb berjaya menstay-up kan diri..klu tak pkul 11 dah pengsann:D

acan.community said...

goodluck Kak Yam! :)

Maryam Hanani Abdul Razak said...

gud luck mr jepun! waah besnyaa.cepat update nak tgk gamba! :)

Syafawani Jamil said...

maryam ^^ ana selalu stalk blog anti..ekeke..
all the best anti :)

Maryam Hanani Abdul Razak said...

keh3.(ana pun slalu stalk blog anti jugak..heee)

in sha Allah..all the best too bestie!:)

muhdrazif said...

Meningitis? Hoho. Sama lah kita..
Razif last week buat psl pneumococcal meningitis.. :p
This week klebsiella... Haha mcm menyibuk pulak.. *_*'

Maryam Hanani Abdul Razak said...

hehe nda bah..awalnya balajar?kami penyakit2 ni sptutnya blajar second year nt. first year sentuh skit2 jak.advance :)

malina ruddin said...

haha..dr nani..acane nk jadik dktor nih kalo diri sendiri pon tak jaga..jgn selalu stay up mlm2..nnti bowel system awak x normal..sebab sleep cycle awak tuh tak btol dah ni...haha lol <3

Maryam Hanani Abdul Razak said...

itu la baah. awaklah jadi dokter kita boleh? hehe:) ok jugak malin, bukan selalu dpt menikmati hening malam (cewwah)eh malinn, blog awak dah pegi mane??apsal bukak xdpt?