Saturday, December 18, 2010

Sekapur Sireh :)

Akhirnya,inilah masa yg saya tunggu2 selame ini..berjaya jga sya hasilkan sbuah blog hak milik kekal.A big thanks I bid to K Tim who helps me a lot in creating this blog!Actually dari dulu lagi teringin nak buat blog..even adik saya,si Asiah pun dah start buat blog dia sendiri.Takdir Tuhan,hari ni Kak Tim dengan rela hatinya ajaq saya buat blog.hehe..sebagai orang baru semestinya banyak lagi benda nak kna blajar. tapi xpe,den ada cuti tiga bulan lagi..(hehehe) moga2 manfaatla jgk masa saya dengan memblogging kat sini. Smoga jugak dgn adanya blog ni,dapatlah sya coretkan perjalanan2 hidup yg lalu dan yg akan datang sebagai kenangan dan iktibar.Sebagai manusia biasa sememangnya saya pun tak terlepas drpd melakukan kesalahan.Kalau ada salah dan silap,saya sedia utk menerima teguran tersebut dengan hati terbuka.Kakak saya sorg ni penah bagi satu nasihat yang berbunyi "Semua orang ada buat silap,kalau kita tak boleh trima ksilapan orang lain,mungkinkah orang lain boleh trima kesilapan kita?".hmm..btul2..
last but not least,enjoy reading this blog ok! :D

4 comments:

MiSs iiMa said...

Kak Tim mmg best dan matured

Nani said...

adeh...k tim dlu pn cam nani jgk.lama2 nnt matured la nani cam k tim

eja said...

ehh cam kenal je ayat last skali tu :D

NAni said...

haha kata2 ijah sentiasa tersemat di minda ;P