Tuesday, December 28, 2010

Sori untuk seketika!

Salam petang utk semua...!sekarang ni saya dah duduk kat umah.Baru balik baru-baru ni.Sorilah tak bleh nak update blog ni atas beberapa faktor.Faktor dominannya ialah semestinya sebab laptop ni ha..keyboard dia dah rongak dek dikorek adek2 saya yang hyperaktif.Adeh..nak menaip pun tak selera.Mana taknya nak taip satu ayat pun jenuh nak cari huruf dia kat laptop ni..huhu.mcm saya sedang alami skrang ni la..sabar jelah.So,maybe utk beberapa hari saya akan tgglkn blog ni smpaila ada rezeki tuk sya bwak laptop yang bertuah ni ke kedai..


hah,lebih kurang camnila..tp mslhnya bukan dua ja,banyak!
 Lagipun...saya skang ni tengah sibuk kemas bilik saya yg kena banjir.ditakdirkan tangki air rumah yg terletak btul2 atas bilik saya ni pecah.Hbis suma baju2 cantik n tilam basah!huhu.penat jgkla nak angkut balik baju2 ni g basuh.Baju2 yang tak basah pun angkut pi suma.senang cerita tak yah nak kelas2.Hm..tula sedikit kepayahan sepanjang minggu ni.Harap2 adala kakk2 yang balik tuk same2 meringankan beban saya yang tunggang tebalik mengangkut katil n almari ke bawah..hehe :)
Oklah..pe2 pun pun,peringatan untuk saya jgak spy melakukan suma kerja ni kerana Allah..kalau tak sia2lah belaka.dapat sakit urat n lenguh tulang free2 ja.Saya yakin pasti ada hkmahya.Maybe salah satunya supaya adala jgk kerja tuk saya buat daripada melengguk sepanjang hari tanpa tujuan.hihi.okay,bye2 semua!wassalam ;D

2 comments:

MiSs iiMa said...

Kalu kakak2 balik nanti mesti nani jd malas. pastu makan tdo je n perut boroi. Nani kan tgh bersemangat tu, chayok2!Baju kawen kaktim jgn buang pulak!
Eh knape asyik ktim je yg comment kt sini??

NAni said...

haha.k tim je peminat nani.org lain xtau..mne de bju kawen,xjmpe pun.semua dah beres.nani boh dlm kotak.welll :D