Wednesday, February 9, 2011

Kisah penting dua hari yang lalu :D

Assalamualaikum wbt

Agaknya apa kisah penting dua hari yang lalu ya?siapa yang makan cili dialah yang rasa pedasnya : D Disebabkan saya tak berpeluang nak update so terpaksala postponed sampai ke hari ni.Bak kate orang putih, 'Better late than never' (ayat yg sgt common utk menyelamatkan diri :P).Jadi....dikesempatan ini, izinkan saya mengucapkan Selamat Hari Lahir ! buat kakak dan kakk ipar tersayang,Cik Tim dan Kak Dayah :)  harapnya masih belum terlambat la ye.nani bukan lupa...cume terlambat saja.. he he..

Sempena tarikh bermakna 7 Feb ni..nani doakan semoga Kak Tim dimurahkan rezeki selalu,dipanjangkan umur dalam kebaikan dan peroleh kejayaan dalam setiap perkara yang kak tim lakukan.Terima kasih kerana menjadi kakk yang baik! selalu ambil berat tentang kebajikan adik-adik.heheh.oh ya,terima kasih jugak sebab banyak ajar nani masak segala macam resepi.You must have thought that I forgot all those recipes but in fact I got it all perfectly : ) thank you.dan...walaupun kak tim selalu buli nani buat air milo,tapi nani terpaksalah mengalah sebab kak tim banyak belanja nani,macam-macam.hehe :) *dh puji ni nanti bolehla belanja nani lagi.kekke.

Em..hadiah??ya nani tahu itu yang kak tim pikirkan.Tak pe,hadiah akan menyusul bila nani berwang nanti.Semestinya hadiah dari Allah lebih bermakna buat kak tim,cahaya mata yang ditunggu-tunggu selama ini.tahniah2!nani pun tumpang gembira dengan berita terbaru ni..Pastinya hari-hari yang mendatang akan memberikan kak tim pengalaman yang sangat bermakna sebagai bakal ibu : ) hai,nampaknya makin bertambahlah anak menakan cek.semakin meriah jugalah keluarga kita..(tertanya-tanya agaknya ape hadiah special dari incik suami tersyg??hihi)

Dan...untuk kakak iparku yg dirindui,jauh nun di utagha sana,nani juga doakan semoga Kak Dayah sentiasa dalam jagaanNya,dilimpahi kebahagiaan dalam rumahtangga serta kejayaan dalam setiap perkara yang dilakukan.Mudah-mudahan murah rezeki dapat timang anak kedua pulak nanti..ameen.. : D

Keluarga bahagia..Abg Nas,Kak Dayah dan si kecik comel Asma :  )

sekarang sudah tua

Merpati dua sejoli,Kak Tim dan Abg Saiful.Semoga kekal ke anak cucu ameen..
Last but not least.....
Happy Birthday sis!

5 comments:

MiSs iiMa said...
This comment has been removed by the author.
MiSs iiMa said...

cewah betul ke got it perfectly???ha minggu depan kaktim nk test,tak nk cakp ape2 nani buat le sampai siap. harap2 tak jd mcm muffin nani lerr keh keh..
btw terharu ngn entry nih walaupun kena paksa tulis dan tima kaseh sebb pilih gamba kaktim yg kurus dan cun melecun :P

Anonymous said...

Hihi.. Nani.. jgn ingat besday kaktim jer.. birthday kak Any jgn lupa yer.. kui..kui...kui... Anyway.. thanks sbb dtg jauh2 ke Melaka..

NAni said...

keh3.dont worry k tim,nani dh berguru dgn kak ning(cewwahh berguru la sgt kekke)cif ijah pun sedia membantu :D gamba tu sje je nk bg kak tim bertmbah kembang ;P

haha ye2 tak kan ku lupa.nani tak mampu nk bg peti sejuk kat kak ning heheh.entry kat blog sja yg termampu.. no problem,bersuka ria prut nani g umah kak ning makan tak berenti :D

abang Blogger said...

sabo jelaa