Sunday, January 9, 2011

Selamat Hari Lahir Adikku

Assalamualaikum


Post kali ni kak nani tujukan untuk Anis ;)

Tapi sebelum tu kak nani nak mintak maafla sebab terlambat 2 hari post besday anis ni.hehe.sori naa kak nani sibuk. (alasan semata2 :D)

Tanggal 7hb Jan 2000 telah lahirlah seorang bayi yang.comel yang diberi nama Anis Abdul Razak.Dengan ini telah cukuplah bilangan adik2 ku menjadi 3 org.(tp skrang dah 6 org) Si Anis ni telah membesar dan semestinya telah menjadi sangat emm hensem dan pandai.So, sempena besday Anis ni,kak nani doakan semoga Anis terus berjaya dalam hidup dan  membesar mnjadi anak yang soleh.Anis kena blajar rajin2 bg dapat 5A UPSR tahun depan ya ;D 

 _________________________________________________________________________                        

Semalam saya dan abg can bwak Anis n Aya gi jalan2.Excited budak2 ni mungkin sebab dah lama tak kluar rasanya.Disebabkan abg can sibuk membeli barang2nya,saya bawakla adik2 pergi jalan2 round satu mall.

bertambah seronok diorg ni bila dpt belon 
*Kak nani saja bwak Anis pergi jalan2 ni sebagai ganti rugi kak nani lupa besday Anis.hehe.Hadiah akan menyusul lepas ni..Kak nani tgh kumpul duit.Harap Anis hepi spnjg hari ni :)

Selepas letih berjalan,abg can yg baik belanja kami makan 
Terima kasih Abg can!
terlebih excited kali :P
Apa2 pun,bebanyak terima kasih kepada abg can yg tlh menmpung perjalanan pergi dan balik kami bertiga naik ktm, bg nani duit belanja dan belanja kami makan.hehe.Semoga abg can murah rezki la ye dan untuk Anis pulak...

Selamat Hari Lahir Adikku! :)

2 comments:

MiSs iiMa said...

wah besday anis ke? abg can tak belanja kek ke?ape la abg can ni. nanti kaktim beli kek ok.nani kalau lupe besday kaktim siapla..kaktim nk tuntut hadiah jugak. btw happy besday anis..

NAni said...

hehehe abg can belanje kfc.tau tak kami kluar ni abg belanje nk dkat 3 ratus..dia tgh kaye rye skrang ni.hehe.nani pn dpt pendrive bru :P ye2 igt..dh buat reminder dh.nani punye nk dkt dh jgn lpe :D